Ik heb veel ervaring omdat ik vroeger medisch technicus was. In de afgelopen 5 jaar ben ik naturalist geworden. In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn vrije tijd aan het bestuderen en verzorgen van planten.

Ik vond het echt moeilijk om geld te verdienen, omdat de markt is zo groot en er zijn zo veel producten. Maar ik probeer mijn eigen weg te vinden omdat het echt moeilijk is om thuis te werken. Er zijn zoveel dingen waar ik deel van wil uitmaken, maar ik kan geen geschikte mensen vinden. Hier wil ik je voorstellen aan mijn lieve vriend, Stijn. Ze woont in Utrecht met haar man en 2 katten. Het is leuk om te leven in een onafhankelijke stad met geen toegang tot internet, maar tegelijkertijd kan ik niet echt iets doen zonder toegang tot internet. Ik woon momenteel in een plaats genaamd 'Uitgeverij' en het is erg leuk met goed internet.

Op sociale media vind je mij met de hashtag #scienceinabox, als Facebook fan of fanpagina. En als een Google gebruiker, ik vaak links post van mijn blog op Science in a Box. Ik blog graag over wetenschap, wetenschap feiten, en andere dingen met betrekking tot de wetenschap. Ik ben student aan de Universiteit van Amsterdam en zelf aspirant-wetenschapper, ik hoop mijn kennis en ervaring bij te dragen aan anderen. Ik ben een natuurlijke leider en een grote fan van wetenschap.

Bedankt voor het lezen van mijn blog, het is leuk om deel uit te maken van deze gemeenschap. In de toekomst hoop ik meer te bloggen over wetenschap in een doos. Als deze blog je bevalt, deel het dan met je vrienden en familie. U mij ook volgen op Facebook en Twitter. Ik doe sociale media niet erg goed, dus als je met me wilt chatten, kun je met ons mee op Twitter.

Mijn vader vertelde me altijd dat het belangrijkste kerstcadeau dat je krijgen een hoed is. Ik denk dat ik zo mijn eerste pet op de kerstlijst kreeg. Maar dat is niet altijd het geval. Als kind kregen we altijd een gigantische rode deken, voor Kerstmis. We kregen een in elk seizoen vanaf het moment dat ik klein was. We gebruikten de deken om hoedjes te maken en maakten er speelgoed van. Toen ik een kind was, moet je erg geduldig zijn met dit spul. Toen ik heel jong was, kon ik er niet eens aan denken om iets te maken. Ik had geen idee wat ik wilde worden toen ik opgroeide. Ik had geluk dat ik ouders had die wisten wat ze wilden. Maar ik kan me niet herinneren ooit een hoed of een deken in huis te hebben gezien.